Mergi la conţinutul principal
x

Creare Magazin Online

O afacere profitabila inainte de toate este un magazin online.Acesta prezinta unele avantaje fiind costuri mult mai mici fata de un magazin fizic.Eliminand mai multe cheltuieli precum chiriile,vitrine, angajati, depozitare.

Un magazin online are o piata de desfacere nemarginita deoarece tot internetul poate vizualiza ce ofera magazinul tau.

Noi folosim cele mai bine tehnologii si platforme de e-commerce disponibile in momentul de fata cu un numar mare de facilitati si module.Administrarea produselor este foarte facila cat si actualizarea stocului si statisticile si rapoartele detaliate ale celor care viziteaza magazinul web.

Creaza-ti Magazinul online pe care ti-l doresti!

 

Magazinul online realizat pentru tine de echipa Creative Evolution va fi pe o platforma performanta, de actualitate cu multe facilitati si optimizat pentru orice dispozitiv: smartphone, tableta sau desktop.

Totodata va contine rapoarte detaliate ce vor oferi o imagine de ansamblu mai buna asupra traficului generat cat si a canalelor de vanzari.

Inainte de a fi lansat oficial, magazinul online va fi testat de catre noi pentru a ne asigura ca totul va functiona la nivel optim.

 

Ce trebuie sa faca un magazin online?

Crearea unui magazin online face diferenta dintre success si un eventual esec.Ofera clientilor tai o optiune moderna si comoda din care sa iti cumpere produsele tale de la distanta si nu dintr-un magazin fizic.

Etape Creare Magazin online

Creative Evolution va arata etapele pe care le urmam pentru crearea magazinului web.

Creare Magazin Online
1

Analiza proiectului de catre echipa Creative Evolution este facuta dupa o discutie alaturi de clientul final asftfel incat partile sa ajunga la un acord privind targetul pe care il discutam.

Magazin Web
2

Dupa toate detaliile primite si stabilite decidem care ar fi cea mai potrivita platforma de e-commerce incat la final sa oferim un raport bun intre utilizare si performanta.Tot odata vom explica diverse optiuni disponibile cat si o varianta cat mai buna.Printre cele mai bune si populare platforme gasim WooCommerce, Magento, Prestashop, OpenCart.

Web development
3

Cu un web design aprobat echipa noastra va ajuta ca magazinul web sa devina functional si responsive pe orice tip de dispozitiv cat si pe orice browser.Web developer-ul nostru configureaza platforma si folosind thnologii precum html, css, javascript, php sau mysql.

Creare Magazin Online
4

Procesul de creare magazin online este finalizat fiind publicat pe internet pentru a putea fi vizibil de catre utilizatori.Fisierele website-lui sunt urcate pe o hostare si se configureaza domeniul web ales in prealabil.

Lucram cu cele mai bune softuri pentru afacerea ta

Magento

Wordpress(Woocommerce)

Drupal

Shopify

Prestashop

Opencart

Joomla

osCommerce

Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii

Contact